Ivory Studio

Een krachtige tool voor interactieve online video.

Interactieve video

Online video waarbij de kijker bepaald wat er gebeurt, dat is interactieve video. Dit gloednieuwe medium zet passieve kijkers om naar actieve gebruikers. Door de doelgroep keuzes te laten maken wordt de video intenser beleefd en beter onthouden. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo is het mogelijk om filmpjes volledig te personaliseren of aankopen te doen rechtstreeks vanuit de video! Bovendien is het kijkgedrag beter meetbaar dan ooit te voren. Genoeg redenen waarom interactieve video het nieuwe fenomeen is voor filmmakers, e-learning specialisten en marketeers.

Onze oplossing

Wij ontwikkelden Ivory Studio: een full-service oplossing voor interactieve video. Deze unieke tool maakt het mogelijk om eenvoudig en snel interactieve video's te maken. De software is volledig web-based en draait in de browser. De video's zijn te embedden op elke willekeurige website. Onze HTML5 videoplayer is volledig ontworpen voor afspelen van interactieve video's in browsers, smartphones en tablets. Zo kan elke filmmaker makkelijk interactieve video's maken zonder technische kennis.

Doelgroep

Interactieve video is inzetbaar voor vele doeleinden en branches. Het is commercieel krachtig omdat interactieve video conversie vergroot. Klanten kunnen rechtstreeks vanuit de video producten kopen. Zo wordt interactieve video naadloos onderdeel van de customer journey. Ook als e-learning is interactieve video bijzonder geschikt. Leren door te beleven, is leuk en zeer effectief.

Meer weten?
Bezoek de website van Ivory Studio.

Uitproberen?