Bedrijf

Wij verdienen ons brood met innovatieve diensten en online producten.

Pushing the limits of modern technologies

Public State is een team van webpioniers dat met passie werkt aan innovatieve diensten en online producten.

Wij werken samen met inspirerende mensen met grootse ideeën.

Jonge professionals.

Wij zijn een jong bedrijf met geschoolde specialisten. Wij kennen de laatste trends en standaarden om het gebied van software. Hierdoor zijn wij in staat om unieke producten te ontwikkelen en continu te blijven innoveren.

Alles in huis.

Wij doen alles zelf. Alle specialisten 'in huis'. Alle werkzaamheden rondom een product worden bij ons op eigen bodem uitgevoerd. Of het nou gaat om software engineering of usability, alle kennis is aanwezig.

Ondernemend.

Wij zijn ondernemende productontwikkelaars. Wij brengen onze eigen producten zelf op de markt. Door de doelgroep continu te betrekken ontwerpen wij alleen producten waarvan wij zeker weten dat er behoefte aan is. Een doordacht verdienmodel stelt ons in staat om door te gaan met waar we goed in zijn: bouwen en innoveren.

Team versterken?

Vacatures

Stage: Interactieve Content Creator

Begin 2016 lanceren we een gloednieuwe blog voor onze interactieve video tool: Ivory Studio. Het doel is om onze online presence aanzienlijk verhogen. Hiervoor gaan we ons netwerk van early adaptors uitbereiden naar een community. We willen door deze community worden gezien als “thought leader” op het gebied van interactieve video. Om dit effect te bereiken gaan we inzetten op contentmarketing. Deze content zal voor het grootste gedeelte bestaan uit (interactieve) video producties. We zijn op zoek naar een allround content creator die met ons deze uitdaging wil aangaan.

Wat ga je doen?

We willen zoveel mogelijk unieke - en voor de doelgroep waardevolle - content maken. Het daadwerkelijk maken en verspreiden van de content over de relevante kanalen is aan jou. Er zullen onder andere ca. 10 video testimonials worden gemaakt van onze veelzijdige gebruikers en experts (van videomarketeers tot aan e-learning specialisten en deskundigen op het gebied van playful design). Daarnaast worden er showcases gemaakt die we kunnen laten zien aan onze klanten. Uiteraard krijg je de vrijheid om ideeën aan te dragen en uit te voeren. Het doel is om een achterban te creëren en koers uit te zetten die na afloop van jouw stage-/ afstudeerperiode kan worden doorgezet door andere creators.

Wat voor jou? Neem contact op

Lijkt deze stage jou helemaal te gek? Stuur een mail met je motivatie en CV. Wie weet ben jij precies wat wij zoeken.

E-mail: info@publicstate.nl
Telefoon: 06 12326176